Waarom coaching?

'Karin begreep niet waarom het iedere keer opnieuw gebeurde. Die aanvaringen met collega Alfred. Keer op keer nam zij zich voor om haar geduld te bewaren en niet weer in dezelfde valkuil te stappen’.

‘Op een of andere manier lukte het Rina niet om voor zichzelf op te komen tijdens teammeetings. Ze voelde zich niet gehoord en durfde ook niet met haar vuist op tafel te slaan. 'Niemand vindt mijn mening belangrijk'…was haar gedachte en ze zocht manieren om niet meer naar teammeetings te hoeven gaan’.

‘Sandra voelde zich geleefd. De werkdruk werd steeds meer 'een strop om haar nek', zoals ze het zelf verwoordde. Haar werk wat ze eerst zo leuk en uitdagend vond, leek steeds meer op het ‘Zwaard van Damocles’. 'Hoe overleef ik deze dag'?, was haar meest voorkomende gedachte wanneer ze ’s ochtends onder de douche stond'. 

Herken jij je in een van deze praktijkvoorbeelden?  

En wil jij:

  • werken aan persoonlijke ontwikkeling en  groei 
  • jouw zelfvertrouwen vergroten
  • effectiever communiceren
  • inzicht in jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen
  • een betere verhouding tussen privé en werk

Dan is coaching de oplossing en kan ik jou helpen.


Een coachtraject is altijd maatwerk en kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zowel face-to-face gesprekken als online-coaching via mail, videobellen of WhatsApp/SMS behoort tot de mogelijkheden. En vaak werkt een combinatie van deze verschillende coachtechnieken erg goed. Mede afhankelijk van jouw behoefte, tijd en plaats kijken we wat het beste bij jou past. Kijk voor meer informatie over online coaching hier.

Elk coachtraject begint altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking zoeken we uit wat jouw coachvraag is, welk doel jij wilt bereiken en wat ik, als jouw coach, hierin kan betekenen.
We trekken samen op. Vertrouwen en veiligheid is hierbij belangrijk. Ik hanteer de ethische gedragsregels van de NOBCO . E-coaching (online coaching) vindt plaats in de beveiligde omgeving van Pluform

Face-to-face coaching vindt plaats in een inspirerende en prettige coachruimte.  Ik werk voor face-to-face coaching in een straal van ongeveer 25 kilometer rondom Nijmegen en Arnhem op verschillende locaties en maak hierbij gebruik van de ruimtes van Het Coachhuis. Ook coaching bij jou op locatie is bespreekbaar. Op mijn huisadres in Millingen aan de Rijn heb ik een eigen coachruimte.  


Wil je meer weten, neem gerust contact met mij op via mail of telefonisch. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.