Wanneer mensen vragen wat ik doe, is mijn antwoord:

Ik coach vrouwen die het vertrouwen in zichzelf kwijt zijn, moeite hebben met het aangeven van grenzen, zich altijd maar aanpassen en ervaren vast te lopen. Vrouwen die gemotiveerd op zoek willen gaan naar wat zij werkelijk belangrijk vinden -hun waarden- en graag (weer) stevig in het leven willen staan. De regie weer terug in eigen handen én willen Leiden in plaats van Lijden! 

Waarom doe ik wat ik doe?

Vanuit herkenning.  Ook ik had weinig zelfvertrouwen en ging over mijn grenzen heen. Ruim 15 jaar geleden raakte ik burned-out.  

Ik dacht altijd dat ik de allerleukste baan ter wereld had. Dat ik precies deed wat ik het allerleukste vond. En toch raakte ik burned-out.  Ik gaf eerst de schuld aan mijn drukke baan in een commerciële omgeving. Maar het lag ook vooral aan mijzelf! Door gebrek aan zelfvertrouwen paste ik mij voortdurend aan en richtte ik mij op wat anderen van mij vonden. Ik liep vast en kon niets meer.  

  • mijn groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • neiging tot perfectionisme;
  • will-to-please;
  • onzekerheid of ik het wel goed genoeg deed;
  • én mijn enorme gedrevenheid en altijd maar alles te willen,

       zorgde ervoor dat ik mijzelf volledig kwijt raakte.
Ik stond letterlijk stil! 


Met behulp van een coach ben ik eruit gekomen en weet ik wat ik echt wil. Ik ervaar soms nog weleens stress en stel mezelf af en toe de vraag, doe ik het wel goed? Ook is de balans tussen werk en privé niet altijd optimaal. Maar ik heb dit geaccepteerd en ermee leren omgaan. 
 

Het klinkt gek, maar achteraf ben ik heel blij dat er een spaak tussen mijn wielen kwam. Ik moest wel stil gaan staan.  Ik leerde weer bij mijzelf te komen. Ik ging weer op zoek naar mijn eigen waarden, mijn drijfveren en hoe ik daar naar kon gaan handelen en leven. Dit was de ‘eyeopener’ die alles veranderde! Een coach die mij leerde kijken naar wat ik echt leuk vond, naar wat mij voldoening gaf en blij maakte. Die mij leerde de juiste prioriteiten te stellen. Die mij leerde die zaken aandacht te geven die voor mij belangrijk waren. En dat de onzekerheid daarover geen belemmering hoeft te zijn. En nu ben ik zelf die coach en doe ik precies dat waar ik gelukkig van word.

Ervaring en opleiding

15 jaar geleden besloot ik dus het roer om te gooien en ben ik begonnen om mijzelf te scholen als coach/counselor. En nog steeds volg ik (verdiepings-)opleidingen en cursussen. Inmiddels ben ik als coach gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van vrouwen die zichzelf een beetje kwijt zijn en vastlopen. 
Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en als ervaringsdeskundige (burn-out), weet ik, als geen ander, waar jij tegenaan loopt en kan ik jou helpen. Zodat jij weer vrijer en lichter in het leven staat. Jij weer aandacht kunt geven aan dát wat voor jou belangrijk is en weer keuzes durft te maken. Zonder dat onzekerheid of angst voor de verandering je in de weg zitten. Met meer zelfvertrouwen! 

Missie 

Mijn missie is om vrouwen (opnieuw) kennis te laten maken met hun eigen waarden en drijfveren. Samen op zoek gaan naar waar zij echt gelukkig van worden; naar wat energie kost en geeft en belemmerende overtuigingen aan te pakken. Zodat zij weer vanuit zichzelf en intuïtief keuzes kunnen maken.  Vol zelfvertrouwen!

Visie

Mijn visie is dat álle vrouwen die vastlopen en 'vergeten zijn' wat werkelijk belangrijk voor hun is, met de juiste ondersteuning, weer keuzes en stappen kunnen maken die invulling geven aan hun waarden en drijfveren. 

Wat onderscheidt mij?

Ik heb heel bewust gekozen vrouwen te coachen die zich onzeker voelen en zichzelf een beetje kwijt zijn. Die weer terug willen naar hun waarden en drijfveren. Die weer op zichzelf durven te vertrouwen. Dit doe ik o.a. door middel van e-coaching. E-coachen kent veel voordelen, zeker wanneer je het al druk genoeg hebt. Wat dacht je van:

  • In je eigen tijd reageren op mail of het maken van opdrachten
  • In je eigen vertrouwde omgeving gecoacht worden
  • Tijd om na te denken en te reflecteren
  • Door te schrijven ervaar je vaak minder schroom en belemmering om uiting te geven aan wat je werkelijk voelt of denkt 


"Weet je dat door te reflecteren je bewustwording creëert? Waardoor je echt die stappen gaat zetten die je wilt zetten". 


En door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik wat er speelt op de werkvloer. Ik zal niet snel zeggen: "zet je mail maar uit om 17 uur, dan heb je er ook geen last van".

‘Samen’ staat voor mij centraal in het coachen. Ik lever geen kant-en-klaar recept. Wat ik wel doe is samen met jou kijken naar wat er wel mogelijk is. Wat kunnen kleine veranderingen zijn die voor jou een groot verschil maken. 


En wie ben ik privé?

Ik ben getrouwd met Herman. Moeder van een volwassen dochter. Schoonmoeder van een schoondochter. Oma van een heerlijke kleindochter en kleinzoon. We hebben honden en wonen in Millingen aan de Rijn (vlakbij Nijmegen). Ik bridge, wandel, kook en drink graag een glas wijn met vrienden en ben leergierig. Anderen zeggen over mij dat ik gedreven ben, enthousiast, loyaal, humor heb en goed kan luisteren. Ik ben analytisch, sociaal en zorgzaam. Ik kan mij goed inleven en ben eerlijk en direct. Dat ben ik niet alleen als persoon, maar ook als coach. 

Daarnaast ben ik een aantal uur per week als vrijwilliger werkzaam bij Stichting de Liedjesfabriek. Een organisatie die liedjeswensen realiseert voor ernstig zieke kinderen. Een dankbare taak voor een prachtig doel. 

 

Heb ik je interesse gewekt? Herken jij jezelf in dit verhaal? Maak dan nu een afspraak voor GRATIS 'Een Waardevol Gesprek' en  

zet hiermee de eerste waardevolle stap naar een leven met meer zelfvertrouwen.