Tarieven

Face-to-face 

Een face-to-face coachsessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Een gemiddeld coachtraject varieert tussen de 6 en 8 sessies. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van de vraag en het doel. Duur van een traject voor het begeleiden van stress en/of burn-out klachten is afhankelijk van de aard en ernst van de klachten.

Traject 'Op eigen Kracht'

In 8 sessies van 1,5 uur naar psychologische flexibiliteit. Naar meer veerkracht. Tijdens dit traject krijg je inzicht in wat je werkelijk wilt en wat je tegenhoudt om dit te doen. En je gaat er praktisch mee aan de slag. Je ervaart d.m.v. oefeningen en opdrachten en leert op een goede manier omgaan met problemen in je leven. Hierdoor krijg je meer ruimte om je leven in te vullen zoals jij dat wilt. Wat is belangrijk voor jou en hoe ga je hier naar handelen? Op eigen kracht terug naar een vitaal leven.
Vergroot je veerkracht!

E-coaching

De duur van een e-coachtraject hangt af van het aantal contactmomenten. Gemiddeld is er 2x per week contact bij een e-coachtraject over een periode van 8-10 weken. Dit kan in het begin iets vaker zijn en later in het traject iets minder vaak. Een e-coachtraject kan bestaan uit schriftelijke coaching, beeldbellen of telefoon.

Maak nu een afspraak voor een gratis 'Waardevol gesprek'


particulieren (alle bedragen incl. btw)

face-to-face coachsessie:    € 125,- per sessie (1,5 uur) 

traject 'Op Eigen Kracht'       € 895,- per traject  

e-coaching traject:                 € 795- per traject (ca. 8-10 weken)
(Gemiddeld 2x per week contact. Verlenging € 65,00 per week). zakelijk / zzp'er (alle bedragen excl. btw)

face-to-face coachsessie:     € 125,- per sessie (1,5 uur) 

traject 'Op Eigen Kracht'        € 895,- per traject  

e-coaching:                              € 795- per traject (ca. 8-10 weken)
(Gemiddeld 2x per week contact. Verlenging € 65,00 per week). 

 

                   

Wist je dat...

...ik van elk coachtraject (kort of lang) €50,- doneer aan het goede doel?
€25,- gaat naar Stichting De Liedjesfabriek en €25,- naar een door jou gekozen goed doel. "Zorgen voor een ander is zorgen voor jezelf". 

 

Wil  je meer weten of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op per mail of telefoon. Via het contactformulier kan natuurlijk ook.


Voor vergoedingen scroll naar beneden.

vergoedingen

ZZP'er | coaching voor zzp-ers vaak aftrekbaar

Voor zelfstandig ondernemers is coaching meestal aftrekbaar voor de belasting. Check hiervoor de site van de belastingdienst of vraag het na bij je accountant.

particulieren | belastingaftrek voor particulieren

Voor particulieren is coaching mogelijk als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde hiervoor is dat de coaching zich richt op een leertraject voor beter functioneren op je werk of gericht op een nieuwe baan. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

particulieren | persoonlijk ontwikkelingsbudget door werkgevers

Vaak hebben werkgevers budgetten voor persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Ook voor preventie van uitval (stress en burn-out) geldt vaak een vergoeding en soms volledig betaalde trajecten vanuit de werkgever. Heb jij een (werkgerelateerde) coachingsvraag? Overleg eens met je werkgever wat de mogelijkheden zijn.